Villa SUNČICA

O nama

Villa Sunčica

Our Partners

Dragi gosti,

mi smo ponosni vlasnici luksuzne vile smještene u prekrasnom području okolice grada Zadra. Naša vila nudi nevjerojatno iskustvo boravka, koja se sastoji od mnogobrojnih sadržaja i atrakcija.

Vila je dizajnirana za vrhunski boravak, s modernim i udobnim interijerom koji osigurava vrhunski luksuz i opuštanje tijekom cijelog boravka. Uz to, tu je i privatni bazen te jacuzzi koji će dodatno unaprijediti vaše iskustvo.

Posebna pažnja posvećena je i djeci, jer smo za njih osmislili igralište i igranicu, tako da se i najmlađi mogu opustiti i uživati u svom odmoru.

Sve naše usluge pružaju visoku razinu udobnosti, uključujući parking, besplatan Wi-Fi, klimatizaciju, perilicu rublja te 24-satnu sigurnost i podršku.

Naša vila idealna je lokacija za one koji žele uživati u prekrasnoj obali, ali i imaju pristup svim dodatnim atrakcijama koje nudi okolica, poput koncerata, vrhunskih restorana, plaža te organiziranih izleta. Uvjereni smo da će vaš boravak u našoj vili biti nezaboravno iskustvo koje će vas uvijek vraćati u našu prekrasnu obalnu oazu.