Opći uvjeti poslovanja

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja koji se odnose na boravak u Villa Sunčica. Korištenjem naše vile, prihvaćate ove uvjete i obvezujete se poštovati ih tijekom vašeg boravka.

 

Rezervacija i plaćanje:
1.1. Za rezervaciju smještaja u Villi Sunčica potrebno je izvršiti predujam ili uplatiti puni iznos unaprijed, ovisno o uvjetima rezervacije. Rezervacija postaje potvrđena nakon primitka uplate.
1.2. Sve cijene izražene su u valuti koju je vlasnik vile odredio i podložne su porezima i pristojbama koje su primjenjive na odredištu.
1.3. U slučaju otkazivanja rezervacije ili promjene datuma boravka, primjenjuju se naša pravila o otkazivanju koja su navedena prilikom rezervacije.

Pravila smještaja:

2.1. Nije dopušteno rezerviranje osobama mlađim od 25 godina.

2.2. Zabave nisu dozvoljene.
2.3. Gosti se obvezuju koristiti smještaj na odgovarajući način i poštivati pravila i propise vile.
2.4. Gosti su odgovorni za održavanje smještaja u čistom i urednom stanju tijekom boravka. Bilo kakva oštećenja ili gubitci namjerno ili nenamjerno uzrokovani gostom bit će naplaćeni.

Odgovornost:
3.1. Villa Sunčica ne snosi odgovornost za bilo kakve ozljede, gubitke ili štetu koji mogu proizaći iz korištenja smještaja ili povezanih sadržaja.
3.2. Gosti su odgovorni za svoju osobnu imovinu i preporučuje se da osiguraju adekvatno pokriće osiguranja za vrijeme boravka.

Privatnost:
4.1. Prikupljanje, korištenje i zaštita osobnih podataka gostiju regulirano je našom politikom privatnosti. Molimo vas da pročitate našu politiku privatnosti kako biste bili upoznati s našim postupcima i obvezama.

Promjene uvjeta:
5.1. Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. Svaka ažurirana verzija bit će objavljena na našoj web stranici. Preporučujemo da redovito provjeravate uvjete korištenja kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.

Važno je pridržavati se navedenih uvjeta korištenja tijekom vašeg boravka u Villa Sunčica. Hvala vam na razumijevanju i suradnji. Uživajte u svom boravku i neka vam Villa Sunčica pruži nezaboravno iskustvo.


Marinka Sudinja, Zlošane 6, 23206 Sukošan.