Izleti

Sukošan je prekrasno mjesto na obali Jadranskog mora u neposrednoj blizini Zadra i nudi mnogo mogućnosti za izlete u svojoj okolici. Niže je nekoliko atraktivnih lokacija koje možete posjetiti dok ste u Sukošanu:

Nacionalni park Plitvička jezera:

Ovaj nacionalni park je udaljen oko 2 sata vožnje od Zadra i poznat je po svojim spektakularnim slapovima i jezerima. Možete istražiti mnoštvo staza koje vode kroz prirodne krajolike i uživati u jedinstvenoj ljepoti tog područja.

Nacionalni park Paklenica:

Smješten samo oko 45 minuta vožnje od Zadra, Nacionalni park Paklenica je raj za ljubitelje planinarenja i penjanja. Park obuhvaća impozantne kanjone Velike i Male Paklenice, s brojnim stazama koje vode kroz prekrasne planinske krajolike.

Kornati:

Grupa otoka Kornati, smještena na južnom dijelu zadarskog arhipelaga, je nacionalni park i popularno odredište za ljubitelje jedrenja i ronjenja. Možete unajmiti brod ili se pridružiti organiziranim izletima kako biste istražili ovo predivno otočje.

Rijeka Zrmanja:

Rijeka Zrmanja je jedno od najbistrijih i najljepših vodenih bisera Hrvatske. Njezina kristalno čista voda, koja se proteže kroz netaknutu prirodu, oduzima dah svakom posjetitelju. Okružena impresivnim kanjonima i strmim stijenama, Zrmanja pruža spektakularne prizore i nevjerojatnu raznolikost krajolika. Njezini brzaci i vodopadi privlače ljubitelje adrenalina, dok mirni bazeni i skriveni izvori pružaju oazu mira i relaksacije. Rijeka Zrmanja je pravi raj za avanturiste, zaljubljenike u prirodu i sve one koji žele istinski doživjeti ljepotu i čaroliju hrvatskog krajolika.