Vacancies

Plaže

Sukošan je lijepo malo mjesto smješteno neposredno južno od Zadra, u Hrvatskoj. Ima nekoliko prekrasnih plaža koje možete posjetiti tijekom svog boravka.

Plaža "Dječji raj"

Jedna od popularnih plaža u Sukošanu je "Dječji raj" koja je posebno pogodna za obitelji s djecom. Plaža ima plitko more i pješčani obalni pojas, idealan za kupanje i igru. Opremljena je suncobranima, ležaljkama i tuševima te ima nekoliko kafića i restorana u blizini.

Plažu u Zadru i okolici

 

Kada je riječ o Zadru, grad nudi nekoliko prekrasnih plaža na kojima možete uživati tijekom ljeta.

Plaža “Kolovare” smještena je nedaleko od povijesne jezgre Zadra. Ova urbana plaža ima betonske ploče i šljunak te je opremljena svim potrebnim sadržajima kao što su tuševi, ležaljke, suncobrani i kafići. Kolovare je popularno mjesto za lokalno stanovništvo i turiste.

"Makarska plaža" u Sukošanu

Druga popularna plaža u Sukošanu je "Makarska plaža". Ova šljunčana plaža također je dobro opremljena suncobranima, ležaljkama i tuševima. U blizini plaže nalaze se barovi i restorani gdje možete uživati u osvježavajućim pićima ili ukusnoj hrani.

"Borik" u Zadru

Plaža “Borik” nalazi se na sjeverozapadnom dijelu Zadra i jedna je od najljepših plaža u tom području. Ova pješčana plaža proteže se na dužini od oko 1,5 kilometara i nudi prekrasan pogled na otoke u blizini. Tu su suncobrani, ležaljke, kafići i restorani koji pružaju sve što vam je potrebno za ugodan dan na plaži.